• 09/07/2023
  Organisationsforandring (Danish)

  Alle organisationer arbejder med en specifik strategi eller målsætning, men mange organisationer har svært ved at oversætte strategien eller målsætningen til konkrete indsatser. Ligeledes har mange organisationer tendens til at finde løsninger på problemet, inden de har afsøgt, hvad årsagen til problemet egentlig er. Hvordan vi kan håndtere dette, ser denne podcast nærmere på.

  Samtalepartnere: Anna Hjerresen Schuppli & Stine Lund Wesselhoff

  Play podcast
 • 09/07/2023
  Det Cirkulære Arbejdsliv (Danish)

  I takt med globalisering og digitalisering, stiger informationsmængden. I denne 'forandringstidsalder' stiger kravet om hurtig læring og større psykologiske ressourcer for at følge med og kunne holde til presset. 'Det Cirkulære Arbejdsliv' er et forsøg på at finde en mere bæredygtig vej for ledere og medarbejdere i livet.

  Samtalepartnere: Sille Van Loon & Søren Mollerup.

  Play podcast
 • 08/07/2023
  Konflikthåndtering (Danish)

  Konflikter er grundvilkår for mennesker. De er uundgåelige, og hvor der er mennesker, vil der også være konflikter. Søren Mollerup og Solveig Hvidtfeldt fra Good Company tager udgangspunkt i tre cases, hvor de diskuterer, hvordan konflikter påvirker vores arbejdsliv og kommer med gode råd til, hvordan vi alle kan blive bedre til at håndtere dem.

  Samtalepartnere: Solveig Hvidtfeldt & Søren Mollerup

  Play podcast

Listen to our podcast Good Company Cph on air